Tilaus- ja toimitusehdot

ASIAKKAIDEN YHTEYSTIEDOT JA TIETOSUOJA

Asiakkaan yhteystiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin. Yhteystietoja käytetään ainoastaan tuotteiden toimitusten ja laskutusten yhteydessä sekä mahdollisissa takuu-, vaihto- ja palautustilanteissa.

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso rekisteriseloste tästä.

TILAUS

Asiakas tilaa tuotteen verkkokauppan sivuilta lisäämällä haluamansa tuotteen ostoskoriin. Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava tilaajan nimi (jolle lasku osoitetaan), sähköpostiosoite, tilaajan puhelinnumero, toimitusosoite sekä laskutusosoite mikäli eri kuin toimitusosoite. Lasku toimitetaan tilaajalle sähköpostin PDF-liitteenä tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

TILAUSVAHVISTUS

Kun tilaus on suoritettu loppuun ja tilaus on käsitelty, asiakas saa tilauksesta tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää.

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Toimitamme tilaukset Postin kautta Manner-Suomen alueelle. Hinnat sisältävät toimituskulut tilauksen arvonlisäverottoman hinnan ylittäessä 150 Euroa.

MAKSUEHDOT

Lasku

Laskutamme tilatut tuotteet 14 pv netto maksuajalla. Lasku muodostetaan ja päivätään tilauksen käsittelypäivälle. Lasku lähetetään tilauskaavakkeessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen PDF-liitteenä. Muista tarkistaa myös roskapostikansio jos lasku ei tule perille sähköpostin postilaatikkoon. Viivästyskorko on 8%.


HINNAT

Hinnat on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV0%). Hintoihin lisätään ALV 24% laskussa.

ASENNUSOHJE

Autokalusteiden yleinen asennusohje toimitetaan lähetyksen mukana tai PDF-liitteenä tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Tilaaja vastaa siitä, että kalusteet kootaan ja asennetaan autoon ohjeiden mukaisesti.

TAKUU

Autokalusteiden takuuaika on 3 vuotta ostohetkestä. Myyjällä on oikeus korjata tuotteen virhe ennen tuotteen korvaamista uudella. Takuuaika ei ole riippuvainen tuotteen varsinaisesta käyttöönottopäivästä, vaan se lasketaan toimituspäivästä lukien. Takuu ei korvaa tuotteen väärinkäyttöä tai asennusohjeiden laiminlyöntiä, eikä asiakkaan toiminnasta aiheutuneita asennusvirheitä tai mekaanista tuotteen rikkoutumista tai vioittumista.