Kauppa

Tervetuloa Keski-Suomen Varustepalvelun verkkokauppaan!

Varustepalvelun verkkokaupasta hankit huoltoauton/pakettiauton kalusteet nopeasti ja edullisesti. Merkkikohtainen valmismallisto sisältää valikoituja malleja eri merkkisiin ja mallisiin pakettiautoihin. Tuotteiden mitat on ilmoitettu tuotetiedoissa. Kalusteet käyvät muihinkin malleihin kuin mihin suunniteltu verkkokaupassa. Tarkista autosi mitat ja vertaa tuotetietojen mittoihin.

Lisäämme jatkuvasti uusia malleja verkkokauppaan.

Tuotteet ovat laadukkaita ja kolaritestattuja System Edström -autokalusteita. Kalusteita on kahta kokoluokkaa, syvyysmitoilla 300 mm ja 470 mm. Hyllyjen korkeutta on mahdollista säätää 30 mm välein. Toimitukseen kuuluu vakiona kumimatot hyllyille. Vetolaatikot ovat varustettu kuulalaakerikiskoilla ja niiden pohjalle kuuluu vakiona solumuovipehmusteet. Kalusteet toimitetaan osina. Yleinen asennusohje ja asennusosasarja kuuluvat toimitukseen.

Hinnat verkkokaupassa on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa (ALV0%).
Arvonlisävero 24% lisätään hintaan laskulla. Toimitukset ovat rahtivapaita Manner-Suomen alueelle.

Moduulimitoituksen ansiosta hyllyistä, päätyosista ja vetolaatikoista on mahdollista yhdistelemällä rakentaa lukemattomia erilaisia kalustekokonaisuuksia. Tarvitessasi räätälöityjä ratkaisuja, ota yhteyttä myynti@varustepalvelu.fi tai 040-5959463